2022. június 28., kedd

Megan Park kanadai színésznő.

Megan Park (1986. július 24. –) kanadai színésznő és rendező. 

Az ontariói Lindsay-ben született, 6 évesen már kisebb szerepeket kapott. Az Oakridge Secondary School-ra járt az ontarioi London-ban. Részt vett az Original Kids Theatre programban is.

Első nagyobb szerepei az Angela's Eyes Lifetime sorozat vendégszerepével és a Charlie Bartlett független filmben való kisebb szereppel érkeztek.

Ezután vendégszerepet kapott a Derek, a fenegyerek című  ifjúsági filmsorozatban Amy szerepében, aki Derek szerelme és Max volt barátnője, a pompomlány. Eddigi legnagyobb szerepe Az amerikai tini titkos élete című sorozatban volt, ahol az egyik főszereplőt, Grace Bowmant alakította.

2014-ben Jules-t alakította a Demonic című horror-thrillerben, Will Canon rendezésében. 

2015-ben Lindsay-t alakította A Wish Come True című filmben, amelyet Mark Rosman rendezett.

2009-ben Park és Codi Caraco énekes megalapította a Frank and Derol nevű zenekart, amelyben énekelt és basszusgitáron játszott. 2010-ben elhagyta a bandát, hogy színészi karrierjére összpontosítson. Park Tyler Hiltonnal együtt a " (Kissed You) Good Night " című videoklipben is feltűnt, amelyet a Gloriana amerikai country zenekar rögzített.

2006 júliusában randevúzni kezdett Tyler Hilton színésszel , miután találkozott vele a Charlie Bartlett című film forgatásán. 2013 decemberében eljegyezték egymást, és 2015. október 10-én házasodtak össze. 2019. december 20-án született meg közös gyermekük.


























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...