2022. június 27., hétfő

Donna D'Errico amerikai színésznő és modell.

Donna Jeanette D'Errico (1968. március 30. -) amerikai színésznő és modell. 

Alabamában született középiskolai tanulmányait már a georgiai Colombusban folytatta, és mivel jó volt matematikából, könyvelői pályafutást tervezett magának. 1986-ban érettségizett le a Pacelli High School-ban, a főiskola helyett azonban Las Vegas-ba költözött, hogy modellként és színésznőként dolgozhasson. 

1995-ben a szeptemberi hónap Playmate-je volt a középső oldalt Richard Fegley fényképezte. A Playboy-ban való megjelenés után kapott néhány epizódszerepet még abban az évben, megjelent az Egy rém rendes családban és a Parti nyomozókban is.

1996-ban szerepet kapott a Baywatch Nights című Baywatch spin-offban 34 epizódon keresztül játszotta Donna Marco-t. A producerek annyira elégedettek voltak vele, hogy a fő sorozatban is helyet szorítottak neki 44 rész erejéig. Az állandó munka mellett szerepelt a The Big Easy, a Sabrina, a tiniboszorkány és a Nick Freno: Licenced teacher című sorozatokban. A Baywatch-ot 1998-ban hagyta ott a színésznő. Azóta is több szerepben feltűnt, például az egyik Austin Powers-filmben, de független filmekben és több sorozatban is dolgozott.

11 év házasság után 2007-ben vált el Nikki Sixx rockzenésztől. Közös lányuk, Frankie-Jean 2001 januárjában született. Van egy fia, Rhyan is, aki 1993-ban született.


























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...