2023. október 31., kedd

Miles Heizer amerikai színész.

Miles Dominic Heizer (1994. május 16. -) amerikai színész.

Anyja ápolónő, és van egy nővére. Gyermekként számos közösségi színházi produkcióban lépett fel a Kentucky állambeli Lexingtonban. Családja Los Angelesbe költözött, hogy teljes munkaidőben támogassa színészi karrierjét, amikor tíz éves volt.

Szerepelt a Paramedic című rövidfilmben, mint Young James. Azóta vendégszerepelt a Ghost Whisperer, a Shark, a Bones és a Private Practice epizódjaiban.

2007-ben 12 évesen Davey Danner szerepét játszotta a Rails & Ties című filmben , amiért a Fiatal Művész díjra jelölték a legjobb fiatal főszereplő játékfilmben. Ugyanebben az évben visszatérő szerepet kapott Joshua Lipnicki szerepében az NBC Vészhelyzet című sorozatában. 2010-ben megkapta Drew Holt, Lauren Graham karakterének fiát az NBC Parenthood című drámasorozatában. A sorozat 2015-ös végéig alakította Drew-t.

2013-ban Josh szerepében szerepelt a Rudderless című filmben. 2015-ben mellékszerepet kapott Marshall Lovettként a The Stanford Prison Experiment című filmben, amelyet január 26-án mutattak be a Sundance Filmfesztiválon. 2016-ban Tommy Mancuso szerepét játszotta az Nerve című filmben, 2017 és 2020 között pedig Alex Standallt játszotta a Netflix 13 Reasons Why című sorozatában. Cal Price-t, Simon egyik osztálytársát is játszotta a 2018-as Love, Simon című filmben. Legközelebb a Men of Divorce című filmben fog szerepelni.

2018-ban Heizer szerepelt a Gap ruházati kiskereskedő Logo Remix kampányában. Heizer szerepelt a Coach 2019-es őszi és téli divatkampányaiban is, 2021-ben pedig a Coach Pride is Where You Find It kampányában.  

2023 májusában a Netflix bejelentette, hogy Heizer lesz a főszereplője a The Corps című filmnek, amely egy meleg tinédzserről szól, aki beáll az amerikai tengerészgyalogsághoz. A sorozat Greg Cope White The Pink Marine című könyvén alapul.















Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...