2023. október 31., kedd

Alexander Koch amerikai színész.

Alexander Koch (1988. február 24. -) amerikai színész. A Stephen King regénye alapján készült Under the Dome című CBS drámasorozatban játszotta Junior Rennie-t. Jelenleg Los Angelesben él. A Lucifer ötödik évadában jelent meg, mint Ella Lopez új szerelme, Pete Daily. Társszerepet játszott a 2020-as Black Bear című thrillerben.

A michigani Grosse Pointe Parkban született Joseph és Joya Koch gyermekeként. Két nővére van, Ashleigh és Michelle. Apja Joseph Koch Wayne megyei segédügyész volt.

2006-ban végzett a Grosse Pointe South High School- ban. Nagymértékben részt vett a helyi közösségi és a középiskolai színházi produkciókban. 

A DePaul Egyetem Színházi Iskolájába járt, és olyan produkciókba merült el, mint az "A Lie of the Mind," a "Hair," az "Intimate Apparel," a "Normal," a "Assassins" és a "Reefer Madness: The Musical". 2012-ben BFA-t kapott színészetből. Koch "Frank" szerepében debütált Eddie O'Keefe független rövidfilmjében, a "The Ghosts"-ban.

Szabadidejében Koch szeret írni, zenélni, gitározni és bakelitlemezeket gyűjteni. 















Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...