2022. június 22., szerda

Meaghan Martin amerikai színésznő.

Meaghan Jette Hannah Martin (Fallon, 1992. február 17. –) amerikai színésznő, énekesnő. Legismertebb alakítása Tess Tyler a 2008-as Rocktábor és Rocktábor 2. – A záróbuli című filmekben. A fentiek mellett Kínos című filmben is szerepelt.

Martin a nevadai Fallonban született, három testvére van. Öt évesen kezdett modellkedni. Számos színházi darabban játszott, többek között a Pán Péter, és a 13 musicalben. Televíziós reklámokban is szerepelt, például a Cabbage Patch Kids és Barbie reklámokban.

Martin 20007-ben kezdte az színészetet, a Nickelodeonon futó Just Jordan és a CBS-én futó Magánügyek, valamint egy vendégszerepelt a Disney Channel futó Zack és Cody élete című sorozatban. Tess Tyler-kén főszereplő volt a Disney Channel filmjében, a Rocktábor-ban, Demi Lovato és a Jonas Brothers mellett. Beválogatták 2008-ban a „13 legjobb fiatal sztár közé”. Ő volt a 2008-as Disney Channel Games házigazdája.

Kingdom Hearts videojáték sorozatban ő szólaltatt meg Naminé karakterét, miután átvette Brittany Snow helyét. Szerepelt az ABC Family 10 dolog, amit utálok benned című sorozatban, mint Bianca. Kennedy szerepét játszotta a Dear Lemon Lima című független filmben. Megismételte Tess Tyler szerepet a Rocktábor 2. – A záróbuli című filmben.

2013-ban megjelent a Geography Club filmadaptációban, mint Trish.

A Londonban járt egyetemre. 2016 szeptemberében a Londoni Zenei és Drámai Művészeti Akadémián diplomázott.

2016 májusában jegyezte el Oli Higginson brit színészt. 2016. szeptember 24-én házasodtak össze Londonban.























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...