2022. június 19., vasárnap

Antonia Thomas brit színésznő.

Antonia Laura Thomas (1986. november 3. –) brit színésznő és énekesnő. 

Londonban született, Srí Lanka-i édesanya, Veronica Thomas pszichológus (a londoni St Thomas kórház nyugalmazott pszichológiai osztályvezetője) és David Thomas brit operaénekes gyermekeként. Két lánytestvére van: Chloe Lucy újságíró és Emma Jay, aki szintén a színészi pályát választotta.

2009 -ben a Bristol Old Vic Színházi Iskolában szerzett BA színészi diplomát, majd csatlakozott a brit Nemzeti Ifjúsági Színházhoz.

2009-ben kaptameg Alisha Daniels szerepét a Kívülállók című sorozatban, egy nappal azután, hogy otthagyta a Bristol Old Vic Színházi Iskolát. 2011 végén megerősítette, hogy kilép a Misfitsből, és kijelentette, hogy "elképesztően jól érezte magát" a műsorban. 2012-ben feltűnt a Coldplay együttes "Charlie Brown" című dalának klipjében. 2013-ban szerepelt a Sunshine on Leith című filmben, a főszereplő Yvonne-t játszotta. 

2014-ben ő játszotta Evie szerepét a televíziós sorozatban a Scrotal Recall-ban amit a Channel 4 sugárzott. Ezután a Netflixre került a műsor amit 2016. novemberében “Lovesick” néven folytattak.

2015-ben szerepelt a Stereophonics együttes "C'est La Vie" című dalának videoklipjében és ő mesélte a kezdő és záró sorokat a "Teletubbies" gyermek televíziós sorozatnál. 

2017 szeptemberében megkapta a rendkívül okos és tehetséges Dr. Claire Browne rezidens szerepét a Doktor Murphy című amerikai tévéműsorban. Négy évad után kilépett a sorozatból.



























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...