2021. december 12., vasárnap

Channing Tatum amerikai színész fiatal korában.

Channing Matthew Tatum (Cullman, Alabama, 1980. április 26. –) amerikai színész, filmproducer és táncos.

Channing Tatum, akinek ír, francia, német és indián ősei vannak, Cullmanban, Alabamában született. 6 éves korában Mississippibe költözött a családjával. Fiatalkorában aktívan sportolt: amerikai futball, labdarúgás, baseball és kung fu. 1998-ban érettségizett a tampai katolikus középiskolában. Sport ösztöndíjjal jutott be a glenvillei állami főiskolára, ezt azonban otthagyta. Hazatért és dolgozni kezdett. Táncosként dolgozott, később pedig modellkedni kezdett.

A floridai Orlandoban mutatkozott be táncosként Ricky Martin egyik klipjében. Volt Armani és Dolce & Gabbana modell. Szerepelt a Vogueban és modellkedett Olaszországban is.

2004-ben kezdte színészi karrierjét, amikor pizódszerepet vállalt a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban. 2005-ben Samuel L. Jacksonnal játszott együtt a Carter edző című filmdrámában. 2006-ban megkapta a Step Up című film főszerepét. A filmben egy lázadó hiphoptáncost alakít. 2008-ban mellékszerepet játszott a Step Up folytatásában a Streetdance – Step Up 2.-ben.

2009-ben három mozifilmben is feltűnt: Közellenségek, Bunyó, G. I. Joe: A kobra árnyéka, Kedves John!.






















Forrás: wikipédia, vintagenewsdaily.com, mafab.hu, theplace2.ru, zimbio.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...