2021. december 12., vasárnap

Candice Accola amerikai színésznő.

Candice Rene King (született Candice Accola) (Houston, Texas, 1987. május 13. –) amerikai színésznő és énekesnő, legismertebb szerepe Caroline Forbes a Vámpírnaplók című sorozatból.

Accola Edgewoodban nőtt fel. Apja, Kevin, szívsebész, anyja, Carolyn válása előtt környezetvédelmi mérnök volt, majd háztartásbeli lett. Mindkét szülője a Republikánus Párt aktív tagja. Egy öccse van.

Tizenéves korában fedezte fel egy tehetségkutató ügynök San Franciscóban. Középiskolás éveinek közepén Los Angelesbe költözött, hogy a Highland Előkészítő Iskolába járhasson. Hat hónappal később kiadott egy CD-t It’s Always the Innocent Ones címmel. A középiskolát levelező tanulóként fejezte be 2005-ben. Első filmes szerepe a Pirate Campben volt, 2007-ben. Accola vendégszerepelt számtalan népszerű televíziós sorozatban: Így jártam anyátokkal, Odaát, Greek. Emellett filmekben is játszott, mint például: On the Doll, Juno, Deadgirl és a X's & O's.

Háttérénekes volt a Hannah Montánában, a Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert és a Hannah Montana – A filmben. Emellett a Vámpírnaplók című televíziós sorozatban Caroline Forbes szerepét játszotta.






















Forrás: wikipédia, vintagenewsdaily.com, mafab.hu, theplace2.ru, zimbio.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...