2023. május 3., szerda

Clayton English amerikai komikus és színész.

Clayton English (1982. február 23. -) amerikai stand-up komikus, színész és író.

Az atlantai származású Clayton English stand-up komikus, színész és író. Először az NBC 2015-ös „Last Comic Standing” versenyének győzteseként került nemzeti figyelem középpontjába, és azóta megállás nélkül szerepelt klubokban, főiskolákon és fesztiválokon szerte az országban. Clayton a vígjátékok nagyjaiban is szerepelt, köztük Dave Chappelle-ben, valamint Bill Burr-ben. Ezenkívül a montreali JFL Comedy Festival New Face címét is megkapta. 

Clayton késő esti standup debütált a „Late Night with Seth Meyers”-ben, és számos népszerű műsorban szerepelt; többek között a Love – Szerelmesen, az AP Bio, a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet, az Unprotected Sets, a Comedy Knockout, a Wild N Out, és a Will from Home. 

Hivatalosan is csatlakozott a Marvel Cinematic Universe-hez, a 2021-es Sólyomszem című sorozatban, Grills szerepében. Szerepelt a Comedy Central websorozatában, a „Dope Movies”-ban is.








Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...