2023. május 8., hétfő

Alimi Ballard amerikai színész.

Alimi Ballard (1977. október 17. –) amerikai színész.

A New York-i Bronxban született, és a középiskolában kezdett színészkedni. Részt vett a Mind-Builders Kreatív Művészeti Központban NE Bronxban, és részt vett a PYT színházi programjukban.

1993 és 1996 között Ballard Frankie Hubbardot ( az All My Children szuperpáros, Jesse és Angie fiát ) alakította az ABC Loving című nappali szappanoperában és utódsorozatában, a The Cityben. 1997-ben állandó szereplője volt az Arsenio című rövid életű ABC sitcomnak, amelyben Arsenio Hall és Vivica A. Fox szerepelt. Kvízmester Albertet is alakította az ABC/ WB Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatában (1997–99) és Herbal a Fox Sötét angyal című sorozatában (2000–2001).

2005 és 2010 között Ballard a CBS Gyilkos számok című sorozatában játszott David Sinclair szerepében. 2011-ben vendégszerepelt Gayne Levin különleges ügynökként az NCIS című sorozatban. Ez a vendégszerep újra egyesítette Michael Weatherly- vel, aki korábban Ballarddal három sorozatban játszott együtt: a Lovingban, a The Cityben és a Sötét angyalban. 2012-től 2015-ig visszatérő szerepet játszott a CSI: A helyszínelőkben Crawford rendőrként, egy újonnan előléptetett nyomozóként, miután a 3. évadban zenei producerként szerepelt. Vendégszerepelt a New York rendőreiben, az American Dreamsben, a Született detektívekben, a Haláli testcsere-ben, a Castle-ben és a Dr. Csont-ban. 2015-ben szerepet kapott Mireille Enos oldalán az ABC The Catch című thrillerében.

Felesége, Dahn Ballard akivel elmondása szerint egy vakrandin találkozott. A párosnak két gyermeke született; Zion 2005-ben és Kairó 2008-ban. 











Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...