2022. június 7., kedd

Taylor Cole amerikai színésznő.

Taylor Cole (1984. április 29. -) amerikai színésznő és egykori divatmodell .

Arlingtonban, Tarrant megyében, Texasban született. A Mirabeau B. Lamar középiskolába járt. Szeretett sportolni, és benne volt az iskolai röplabda csapatban, és modellkedni is elkezdett. Cole később New Yorkba költözött, hogy továbbvigye modellkarrierjét. Feltűnt a Crest fogkrém, az Old Spice és a Dooney & Bourke kézitáskák reklámjaiban és hirdetéseiben.

Miután meglátogatta édesanyját, Deborah Quinnt és mostohaapját, Shawn Christian színészt,  meghallgatásra ment a Mindig nyár című sorozatba. 2004-ben elnyerte Erika Spalding szerepét, és Los Angelesbe költözött a sorozat forgatására.

Közben megjelent Ryan Cabrera " True " című klipjében, a Bullet for My Valentine 's " Ters Don't Fall " című videójában és Papa Roach " Scars " című videójában. 

Vendégszerepelt a Supernatural című sorozat "Provenance" című epizódjában, ahol Sarah Blake műkereskedőt alakította, majd később a 8. évad "Clip Show" című epizódjában is eljátszotta a szerepet. 2008 decemberében Taylor megjelent a Hősök webes sorozatában, a The recruitban. 2010 szeptemberétől a 2011 májusáig ő játszotta Vicky Roberts-et a Összeesküvés című sorozatban. 

2011 októberében szerepelt Mayer Hawthorne The Walk című klipjében. 2011 novemberében megkapta a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban, Samantha Owens labortechnikus visszatérő szerepét. 2012-ben visszatérő szerepet kapott a The Glades című A &E sorozatban, mint Jennifer Starke. 

2016 óta számos Hallmark Channel filmben szerepelt, köztük az Appetite for Love -ban, a My Summer Prince-ben, a Christmas In Homestead -ban, a The Art of Us -ban, a Christmas Festival of Ice -ben, az One Winter Weekend -ben, a Falling For You -ban, az One Winter Proposal- ban, a Matching Hearts-ban és visszatérő szerepben a Ruby Herring Mysteries című sorozatban mint Ruby Herring.

2020. június 20-án Cole és Cameron Larson producer a Tahoe-tó partján élő közvetítésben házasodtak össze. 





























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...