2022. június 23., csütörtök

Dilshad Vadsaria amerikai színésznő.

Dilshad Vadsaria (1985. szeptember 14. -) amerikai színésznő.

Vadsaria a pakisztáni Karacsiban született, indiai és portugál származású. Hat éves volt, amikor az Egyesült Államokba költöztek. Gyermekkorát így Amerika különböző részein töltötte beleértve a Chicago, Richmond (Virginia), Philadelphia, Pennsylvania. Diplomát a delaware-i egyetemen szerzett.

Színészi karrierje 2006-ban kezdődött a Vanished című televíziós sorozat "The Tunnel" című epizódjában. Majd megkapta Rebecca Logan szerepét a Greek, a szövetség című vígjátéksorozatban. A sorozat premierje 2007. július 9-én volt és egészen 2011. március 7-ig futott. Közben több sorozatban vendégszerepelt, mint a CSI: Miami, a Dr. Csont, vagy a Melissa&Joey. Ezután szerepet kapott az ABC csatorna által forgalmazott A bosszú című amerikai drámasorozatban, melyben Madeleine Stow-val és Emily VanCamppel játszik együtt. Vadsaria 15 epizódon keresztül alakította Padma Lahari karakterét, aki Nolan (Gabriel Mann) pénzügyi elemzője. A sorozat 2011. szeptember 21-én debütált az ABC-n. Karakterét 2013-ban kiírták a sorozatból. Szintén 2011-ben szerepet kapott a 30 perc vagy annyi se című amerikai akció-vígjátékban, melyben Jesse Eisenberg a partnere. Ezután 2014-ben tért vissza a képernyőre a Murder in the First című sorozatban, melyben Jasmin Lee-t alakítja egy epizódban. 2015-ben megkapta Mary Goodwin főszerepét a FOX Second Chance című sorozatában.


























Forrás: wikipédia, listal.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jonathan Katz amerikai humorista és színész.

Jonathan Paul Katz (New York, 1946. december 1. –) amerikai humorista, színész és szinkronszínész. A Dr. Katz, Professional Therapist című a...